7. 7. 2014

Daidalos FilmFest

Pozývame Vás na prvý ročník filmového festivalu DAIDALOS Filmfest, ktorý sa uskutoční dňa 12.7.2014 od 18:00.

 
Lietači/nelietači prídite zhiadnúť fotky/videá/filmy z naších uleteních zážitkov na plátne, prídite podebatovať o lietaní a všetkom ostatnom, ochutnať guláš, špeciality z grilu a dať si pár pív, prineste aj Vaše fotky/videá/filmy a prezentujte ich nám ostatným.
Projekcia začne o 20:OO a uskutoční sa za každého počasia buď na trávnatom dvore alebo v "kinosále" veľkej farmy.
Prespať sa bude dať pod širákom/v stane na dvore alebo na karimatke, v spacáku vo vnútri farmy, prípadne v chatovom areáli oproti farme.
Zabezpečené: jedlo (guláš, dobroty z grilu), alko (pivo)/nealko nápoje - všetko za dobrovoľný finančný príspevok.
Treba priniesť: seba, priateľku/manželku, priateľa/manžela, deti, priateľov lietačov/nelietačov, stan, spacák, karimatku, kempingovú stoličku, Vaše foto/videá/filmy z lietania a hlavne dobrú náladu.
Akcia sa uskutoční v priestoroch súkromnej farmy v Látkovciach (https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zJacfhcY45-Q.k9lor4eQYS2I).
Pripravili sme pre vás aj Vyhodnotenie 4 vyhlásených Cross Country súťaží o zaujímavé ceny, ktorích sa môže zúčastniť každý z vás, stačí ak sa zaregistrujete na FIlmfeste do 20:00.
Vyhlásené súťaže:

1. najdlhší let v deň konania filmfestu
 - let nemusí byť zdokumentovaný na SK XConteste, stačí GPS záznam, rozhoduje uletená vzdialenosť2. najdlhší let z Lubína počas sezóny 2014 - let musí byť zdokumentovaný na SK XConteste, rozhoduje uletená vzdialenosť3. najhodnotnejší let počas sezóny 2014 - let musí byť zdokumentovaný na SK XConteste, rozhuduje počet bodov4. najlepšie umiestnenie v open kategórii na SK XConteste v sezóne 2014

Viac informácií získate cez diskusiu na našej webstránke alebo na telefónnom čísle 0905 824 469.


prevzaté z: http://www.klubdaidalos.sk/viewart.php?read=83
blog comments powered by Disqus

OBĽÚBENÉ PRÍSPEVKY